DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KOMİSYON OLUŞTURMA TOPLANTISI

MURAT DENİZ İLKOKULU 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ‘’DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ’’ KURUL OLUŞTURMA TOPLANTISI

Toplantı Tarihi: 13.12.2023

Toplantı NO    : 1
Toplantı Saati: 12:30
Toplantı Yeri: ÖĞRETMENLER ODASI

Toplantı Konusu: Dilimizin Zenginlikleri Kurulu Oluşturma

Toplantıya Katılanlar:  Okul Müdürü Muammer CANAZ,  Müdür Yardımcısı Seyfettin ÇAĞMAN , Anasınıfı Öğretmeni , Şube Öğretmenleri

Toplantı Özeti: Toplantı, Okul Müdürü Muammer CANAZ’ın açılış konuşmasıyla başladı. Okul Müdürü, toplantının amacının dilimizin zenginliklerini tanıtmak ve öğrencilere bu konuda farkındalık kazandırmak olduğunu belirtti.

Ardından Anasınıfı öğretmeni Tuba BAŞ TEKİN, dilimizin zenginliklerinden örnekler verdi. Öğrencilere, dilimizin zengin bir söz varlığına sahip olduğunu, bu zenginliğin korunması ve geliştirilmesi gerektiğini anlattılar.

Toplantı sonunda, kurul oluşturma kararı alındı. Kurulda Müdür Yardımcısı Seyfettin ÇAĞMAN (Koordinatör)  , 1/A Sınıf Öğretmeni Nazlı BURTAÇGİRAY , 2/B Sınıf Öğretmeni Mustafa BİLGİ , 3/B Sınıf Öğretmeni Burcu BOLAT ve 4/A Sınıf Öğretmeni Ayşegül C. DİKBIYIK yer alacak. Tüm şubeler, dilimizin zenginliklerini tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Kurul Üyeleri:

Koordinatör Müdür Yardımcısı Seyfettin ÇAĞMAN
1/A Sınıf Öğretmeni Nazlı BURTAÇGİRAY

2/B Sınıf Öğretmeni Mustafa BİLGİ

3/B Sınıf Öğretmeni Burcu BOLAT

4/A Sınıf Öğretmeni Ayşegül C. DİKBIYIK

Kurulun Görevleri:

Dilimizin zenginliklerini tanıtmak için şubelerde yapılan etkinlikleri koordine etmek
Dilimizin korunması ve geliştirilmesi için çalışmalar yapmak

Toplantı Sonuçları:

Toplantı sonucunda, dilimizin zenginliklerini tanıtmak ve öğrencilere bu konuda farkındalık kazandırmak için bir kurul oluşturulması kararı alındı. Kurul, şube öğretmenleri tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek değerlendirme yapacak.

15-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 10:48 - Görüntülenme: 37