Mrt

3/B snıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde '' Çevremi Temiz Tutarım'' konusunu sınıf öğretmenleri Burcu BOLAT gözetiminde yaparak yaşayarak öğrendiler. Mahallemiz sakinleri tarafından da takdir gören bu davranışından dolayı Burcu öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkçe dersindeki Uzayda Yaşam metni “Uzay 4D  Kartlarıyla” daha eğlenceli hale geldi. Sınıf öğretmenimiz Burcu BOLAT'a teşekkür ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRETMENİ BURCU BOLAT ÖNCÜLÜĞÜNDE OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

1/A sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Nazlı BURTAÇGİRAY'ın gözetiminde şişe boyama etkinliği

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Törenle Kutlandı.

Mrt

1/7 Mart Deprem Haftası kapsamında Suluova İtfaiye Müdürlüğünün okulumuzda verdiği eğitim. Suluova İtfaiye Müdürü Sayın Mehmet ÖZGAN ve itfaiye personeline teşekkür ederiz.

Mrt

1/A Sınıf Öğretmenimiz Nazlı BUTAÇGİRAY öğrencilerimize sürpriz yaparak pankek ikram etti.

Mrt

1/A sınıfı öğretmenimiz Nazlı BURTAÇGİRAY Hayat Bilgisi dersinde ''Yemek Yerken Görgü Kuralları'' konusunu pekiştirmek için yaptığı etkinlik.

Şbt

3/A sınıfı öğretmenimiz Resul SÜNBÜL gözetiminde öğrencilerimizin yaptığı etkinlik.

Şbt

4/A sınıfı öğretmeni Ayşegül C. DİKBIYIK gözetiminde öğrencilerimiz hayallerindeki evlerin maketini yaptılar.

Şbt

4/A sınıfı öğretmeni Ayşegül C. DİKBIYIK ve 3/B sınıfı öğretmeni Burcu BOLAT öğretmenlerimizin gözetiminde öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler.

Şbt

Kaymakamımız Sayın Şafak GÜRÇAM , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DAVU ve Şube Müdürümüz Sayın Hüsamettin ELMAS okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldiler.