Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin hazırladıkları etkinlikler veliler tarafından beğeniyle izlenilirken, öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bu vatanın bizlere Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olduğu bilincini tekrar kavradılar. Etkinliğimizdeki öğrencilerimizin sergiledikleri gösterilerde onlara önderlik eden okulumuzun değerli öğretmenlerine okulumuz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz. İyi ki Varsınız...

Nis

Müdürlüğümüzce hazırlanan 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem çocuk eğitim planı doğrultusunda okulumuz öğrencileri sınıf öğretmenleri Mustafa BİLGİ nezaretinde Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Eğitim Parkına gittiler. Öğrencilerimiz trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olmanın yanı sıra akülü arabalara binerek doyasıya eğlendiler.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU öğrencilerimize bayram ziyaretinde bulundu. Öğrencilerimize çikolata ikram eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU, öğrencilerimizle bayramda neler yaptıkları ve kültürümüzde bayramlaşmanın nasıl olduğu konusunda sohbet etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU'ya teşekkür ederiz.

Nis

3/B sınıfı Fen Bilimleri dersinde “Doğal ve Yapay Çevre” konusu için grup oluşturup maketlerini hazırladılar. Sınıf öğretmenimiz Burcu BOLAT'a ve öğrencilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Velilerimiz, okul internet siteleri üzerinden e-devlet kullanıcılarıyla sisteme giriş yaparak öğretmenlerin zaman çizelgesinde boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceklerdir. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğleye sistem açık olacaktır. Öğleden sonra okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecektir.
Velilerimiz, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebileceği gibi, aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebileceklerdir.

Mrt

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla 3/B ve Anasınıfımız Millet Kütüphanesini gezdiler.

Mrt

3/B snıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde '' Çevremi Temiz Tutarım'' konusunu sınıf öğretmenleri Burcu BOLAT gözetiminde yaparak yaşayarak öğrendiler. Mahallemiz sakinleri tarafından da takdir gören bu davranışından dolayı Burcu öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkçe dersindeki Uzayda Yaşam metni “Uzay 4D  Kartlarıyla” daha eğlenceli hale geldi. Sınıf öğretmenimiz Burcu BOLAT'a teşekkür ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRETMENİ BURCU BOLAT ÖNCÜLÜĞÜNDE OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

1/A sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Nazlı BURTAÇGİRAY'ın gözetiminde şişe boyama etkinliği

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Törenle Kutlandı.

Mrt

1/7 Mart Deprem Haftası kapsamında Suluova İtfaiye Müdürlüğünün okulumuzda verdiği eğitim. Suluova İtfaiye Müdürü Sayın Mehmet ÖZGAN ve itfaiye personeline teşekkür ederiz.

Mrt

1/A Sınıf Öğretmenimiz Nazlı BUTAÇGİRAY öğrencilerimize sürpriz yaparak pankek ikram etti.