Ara

3/B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİ BURCU BOLAT GÖZETİMİNDE YENİ YIL TAKVİMLERİNİ HAZIRLADILAR

Ara

''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ'' afiş yarışması için öğrencilerimizin yaptıkları afişler...

Amasya RAM Akran Zorbalığı Eğitimi

ANASINIFI AİLE ETKİNLİĞİ

Ara

Yerli malı haftası nedeniyle öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU katıldı.

Ara

MURAT DENİZ İLKOKULU 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ‘’DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ’’ KURUL OLUŞTURMA TOPLANTISI

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU okul bahçemize çizdiğimiz oyun alanarını inceledi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı gerçekleştirildi.

Kas

Haz

Okulumuz 3/B sınıfı 'Bir Türküdür Çocuk' isimli yıl sonu gösterisini başarıyla sundu. Çocuklar yıl boyunca yaptıkları resim ve çini çalışmalarını sergilediler.

Belediye Kültür merkezinde sunulan programa İlçe protokolü, daire amirleri , veliler katılım sağladı.

Programı hazırlayan sınıf öğretmeni Burcu ÖZTAŞ a okulumuz adına teşekkür ederiz.